r o y a l n e v e r e v e r l a n d

HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW DASHBOARD

Nur Ardini. Panggil saya Dini. Saya terima request poster dan header. ;




;


© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Edit and owned by Ardini. Do tell me if I do not credit yours.
Hello.
Tuesday, January 14, 2014 | 0 peterpan(s)

Wazzup yo 

Ok. Semuanya telah berubah. Satu blog ni saya dah tukar. Muaha.. Ok, so, apa yang saya cuba nak kata kan untuk entry hari ini adalah, saya akan go hiatus. 

    Rasanya semua orang tahu hiatus tu apa kan? Tipu la tak tahu. Bukan apa, saya sekarang baru masuk sekolah menengah.. so.. sibuk la.. haha. Memang saya tak update pun, cuti dua bulan lepas, maklumlah.. sibuk bercuti.. 

  Alhamdulillah!! UPSR tahun lepas yang dapat 5A!! Yey! Memang masa tu, saya je yang menggelabah tunggu result. Punya lah bergetar getar badan bila dipanggil nama. Saya ni gelabah orangnya. Masa tu, rasanya saya je yang memang takut menanti keputusan UPSR. Dah tak pikir dah pasal kpop kpop. Kepala otak memang straight pada result.

   Tapi sekarang ni, saya kena fokus pula pada PBSMR yang akan saya hadapi di masa saya akan berada di Tingkatan 3. Sekarang ni form one baru.. Saya tak dapat mana mana sekolah asrama.. masih menunggu lagi.. so, buat masa ni, saya duduk kat sekolah menengah biasa je.. Ramai lagi kawan kawan di situ. Takdelah bosan sangat .

  Saya ni, bukanlah blogger sejati yang sanggup update blog setiap hari. Saya ni pemalas orangnya. Nak online pun belum tentu rajin, dah nak type type, kan. Tapi, begitu juga dengan kawan kawan saya yang merangkap seorang blogger juga. Banyak lagi benda yang perlu kami fikirkan. Masih jauh perjalanan hidup. 

   Dah masuk sekolah menengah ni, memang bertimbun timbun lah kerja sekolah. Memang sibuk! Sehari tanpa kerja sekolah memang tak sah!

Apa apa pun, saya mintak maaf sebab tak dapat update tuto.. saya harap korang faham. ._.

Bai, assalamualaikum.