r o y a l n e v e r e v e r l a n d

HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW DASHBOARD

Nur Ardini. Panggil saya Dini. Saya terima request poster dan header. ;




;


© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Edit and owned by Ardini. Do tell me if I do not credit yours.
I'm Back
Sunday, September 29, 2013 | 0 peterpan(s)

ok, ok, please jawab salam saya kat atas tu. Just, please, ok =='

Wazzup Yo ( ^_' )

    Hello hello, hai hai~ Wah, lama dah tak update blog ni. Hua hua~ Maklumlah, dah habis UPSR, ni, saya nak buat apa lagi kan? Duduk menghadap laptop saya yang lagi dua tiga hari nak mampuih ni. Jujurlah eh, sepanjang UPSR tu, saya rasa macam tak lah nervous sangat sebenarnya, rasa macam tengah ambik periksa gerak gempur biasa je~

     Hmm, baru je tengok cbox tadi. Okay, looks like, most of you guys, requesting some sort of tutorials. Hahah, memang ternyata sejak azali, saya ni memang PEMALAS! Secara jujur, saya malas sangat nak update tuto, tapi tak apa.. saya akan try jugak update eh, don't worry~ 
   
      Sebenarnya, saya tengah, heartbroken ni.. (eceh.. xD), eh.. tapi betullah.. sebab, sebab... err sebab.. arghh adalah! Peribadi! Muahahaha, okay, Ardini please stop it. Dah lama tak update entry blog sampai saya sendiri tak tahu nak type apa ni.. omg omg omg!
  
       Hmm mungkin minggu depan baru saya update tuto. Nak saya list kan tuto tuto yang diminta? nak? nak? Ok, ada lima tuto yang direquest : 

  1. image hover
  2. private shoutbox
Okay, seriously, sebenarnya ada dua je, tapi, saya je yang malas sangat nak update. Takpe, nanti saya update eh~ Sampai sini dulu, minggu depan saya datang balik.