r o y a l n e v e r e v e r l a n d

HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW DASHBOARD

Nur Ardini. Panggil saya Dini. Saya terima request poster dan header. ;




;


© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Edit and owned by Ardini. Do tell me if I do not credit yours.
TUTO | Wishlist
Saturday, January 5, 2013 | 0 peterpan(s)

Jawab jangan tak jawab, apa nak jawab kat akhirat nanti?

Wazzup Yo! ( '_^ )

Okay, okay, korang tahu apa benda wishlist tu? Apa binatang pulak tu? Eh, eh, pehal lak binatang? Hisyy.. korang nak tengok ke rupa wishlist tu? Nak tak? Macam yang dekat bawah tu la.. dah nampak kan? Dah kan? Kalau tak nampak tu, pergi jumpa doktor cepat-cepat.


satu
dua
tiga
empat

Apa wishlist tu? Satu, dua tiga tu wishlist ke?

Bukan adik masam, tu hanya contoh, example. Okay? Korang nak ke tak nak ni? Hurm.. nak tak nak? Nak ke tak nak? Nak tak nak, buat je, alang-alang dah singgah.. hehe..

Jom mula!


  • Dashboard
  • Template
  • Copy kod yang saya bagi kat bawah ni -->
<form name=myform>
<input type="checkbox" name="mybox" value="wishlist1" disabled />Wishlist <br />
<input type="checkbox" name="mybox" value="wishlist2" disabled />Wishlist<br />
<input type="checkbox" name="mybox" value="wishlist3" checked />Wishlist <br />
<input type="checkbox" name="mybox" value="wishlist4" checked />Wishlist <br />
</form>

Merah : Kalau wish korang tu belum tercapai lagi, maklumlah, masih jauh lagi, letaklah disable.
Hijau : Checked? Wish yang dah tercapai, bubuhlah checked.
Biru : 'Wishlist' tu, korang tukarkan dengan wish korang lah. Okay?

Masih tak faham? Nanti saya terangkan dengan lebih lanjut..hoho..