r o y a l n e v e r e v e r l a n d

HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW DASHBOARD

Nur Ardini. Panggil saya Dini. Saya terima request poster dan header. ;




;


© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Edit and owned by Ardini. Do tell me if I do not credit yours.
TUTO | Nak tukar title blog
Thursday, December 6, 2012 | 0 peterpan(s)

Assalamualaikum
Wazzup Yo ( '_^ )


Okay, sekarang ni, saya tengah bosan bagai nak mati dah ni. bosan, mati, mati, mati, mati...
Nak buat tuto dan saya berharap sangat korang akan faham Bluek! Hatuih!
  • Dashboard
  • Template
  • Ctrl+f cari kod <title> tak jumpa? cari kod ni plak </title>
Dah jumpa tu, korang mesti nampak kod ni kan? : 

Contoh (malas nak printscreen XD)

<title>Badol Bin Bidal</title>

ok? kenapa mesti badol bin bidal? itu contoh...Pastu, kalau korang nak tukar title, korang tukar BADOL BIN BIDAL tu jadi title blog korang! Faham? Tak faham? BADOL BIN BIDAL tu contoh title blog, kat code blog korang mesti adalah titlenye kan?

Nak add title blog ? mustahillah! tak ada langsung kod  title blog korang tu!

MERAH : Ttitle blog hang pa! BADOL BIN BIDAL tu contoh je..