r o y a l n e v e r e v e r l a n d

HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW DASHBOARD

Nur Ardini. Panggil saya Dini. Saya terima request poster dan header. ;




;


© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Edit and owned by Ardini. Do tell me if I do not credit yours.
HIATUS
Saturday, December 22, 2012 | 0 peterpan(s)

Jawab jangan tak jawab, jangan sampai saya keluar dari komputer korang pastu jerit dekat telinga korang...hahahah.

Wazzup Yo! (^_^)


Okay, di pagi yang cerah ini, saya masih hidup... ya, sihat, tak ada penyakit malaria. (tetibe je niih..) Hey, Yo! Saya time cuti-cuti sekolah macam sekarang ni, sayalah blogger yang suke perasan cool and sangat active dalam menghapdet entry sampai penuh update list korang lepas tu saya kena sembelih. 

Ye, pernah terjadi perkara-perkara sebegitu. Jangan fikir hidup saya ni senang ya! Tiap-tiap hari saya kumpul duit. Untuk? beli kitchen untuk pet society. Hohhohoho, saya ni memang suka buang masa. Yalah, takkan budak 12 tahun nak kerja kot, alamatnya tak dapat lah saya ambik PhD kalau tak ada sijil! Saya ni masih sekolah, kerja saya adalah belajar, bukan buang masa, ye dok?

Okay-okay, back to the topic. Saya nak cerita pasal sesuatu ni.. mai sini saya bisik (sok sek sok sek..) Hohoho, dah dengar? dah kan? kan....kan...kan... kan.. Okay Ardini Stop It.

Sebenarnye saya nak cakap yang saya akan lalui peperiksaan yang akan menghantui diri saya dan akan tiba pada mimpi saya iaitu, UPSR! Alahai budak Ardini ni.. perkara biasa....

PERKARA BIASA??? Ulang balik! Korang kata perkara biasa? Tolonglah! Saya cukup ngeri dengan itu.. Huaaa.. So, saya decide untuk set blog saya jadi HIATUS! 

Supaya, korang bila masuk blog saya, terkezut baca entry ni, so, korang tahulah, apa yang korang request, saya tak siapkan tu, ada sebabnya, diulangi ADA SEBABNYA! 

Jangan pulak tetiba datang rumah saya bawak parang nak sembelih muka saya sembab tak siapkan request. Hadoiih... apa nak jawab pada tuhan dekat akhirat nanti kalau saya muka saya ni hilang? Fuh... naya!

HIATUS? Apa binatang tu? Hiatus tu, seekor binatang yang akan makan korang kalau korang tak follow saya... muahahahahah... Okay saya gila.
HIATUS tu, maksudnya, saya takkan ada pada jangka yang lama tetapi akan kembali lorrhhh.. jangan nangis dulu.. saya tak mati pun, lainlah kalau ajal betul-betul dah sampai..XD 
Okay lah, sampai sini jelah, saya nak pergi menjamu selera hish tak kenyang-kenyang. Suka hati sayalah! 
Salam Benci XD