r o y a l n e v e r e v e r l a n d

HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW DASHBOARD

Nur Ardini. Panggil saya Dini. Saya terima request poster dan header. ;




;


© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Edit and owned by Ardini. Do tell me if I do not credit yours.
SEGMEN | Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas
Friday, November 2, 2012 | 15 peterpan(s)


Hai dan assalamualaikum. Hari ni entry segmen lagi. Memandangkan perkataan BOSAN boleh keluar senang-senang dari mulut dini, so, err...faham-faham la..Dini pun tak berapa nak faham. Kenapa nak terkejar-kejarkan follower. Kalau follower kite mencecah seribu, tapi tergedik macam orang baru keluar daripada hospital Angry Gran Run, tak guna macha! Follower ramai? Ada muka kesah? Nampak macam dini kesah ke? Muka tu takdela.. Tapi, muka nak mintak penumbuk tu.. adalah.. sikit-sikit..

Follower 72 sedih kott..
TWITTER
Tag : Omma | Appa