r o y a l n e v e r e v e r l a n d

HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW DASHBOARD

Nur Ardini. Panggil saya Dini. Saya terima request poster dan header. ;




;


© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Edit and owned by Ardini. Do tell me if I do not credit yours.
Royal Post | Blog Pakai Baju Baru!
Sunday, November 11, 2012 | 2 peterpan(s)

Jawab Jangan Tak Jawab
Wazzup Yo! ( '_^ )

Waa.. dah tangok blog? Dah? Dah? Fuh.. bangga dini...bangga1 kembang hidung dini. Segala-galanya kembang! Ok, buat pengetahuan korang, okay, dini dah cuti..yeay!! wohoo! Tapi..hmm.. tak jugak.. ok, macam dini katakan, cuti, so, of courselah dini akan enjoy habiskan? Bukak blog, facebook, tweeter, asianfanfics..banyak tau! Hang pa jangan jeles!Mesti sesetengah yang tengah baca tu tengok muntah berjuta-juta kalikan? 

Eh eh, lawa pulakkan kamera lomo dekat atas tu kan? kombinasi warna dia tu.. terlebih lawa!( tak tipu okay?) Tapi memang betul, lawa.

Back to the topic. Tajuk dia "Blog Pakai Baju Baru" yang dini ni bercerita sampai planet pluto dah! Tak mustahil kalau dini berangan sampai matahari balik!
Blog Pakai Baju Baru? Means..Ya, dini baru edit blog untuk bulan November yang selalu sangat hujan ni. Dini rasa, dini nak ceriakan korang dengan blog dini yang bertemakan "Royal" Cewah! Yalah! Manakan tidaknya, bila dini tengah blogwalking, semuanya, warne terang-terang, sakit mata tahu! Tema kiut miut! Bosan tahu! semua blog macam tu! Jadi, dini pun ubahlah sikit blog dini ni.. asyik hitam je.. bosan mata memandang.

Ni pic yang dini dah printscreen :


Taklah lawa sangat kan? Hanya saja, dini nak bangga..heheh..

Eh, tunggu, sebelum entry ni habis, dini nak cakap sikit. Mulai sekarang, yang dilabelkan "Royal Post" tu adalah post-post penting tentang royal blog ini. Macam, post yang macam diary ke semua post-post yang tidak berlabel.

Ok, dini tulis pendapat korang yang dini dapat agak dalam hati pasal label post ni :

I : Macam aku kesah je pasal label post ni
II : Aku tak tanye pun kan?
III : So?
IV : Aku pun nak tiru gak ah

Yang nombor empat tu, kalau betul, dini takkan maafkan korang dunia dan akhirat! 


ilg-eo jusyeoseo gamsahabnida ( '_^ )