r o y a l n e v e r e v e r l a n d

HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW DASHBOARD

Nur Ardini. Panggil saya Dini. Saya terima request poster dan header. ;




;


© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Edit and owned by Ardini. Do tell me if I do not credit yours.
Rahsia LOGO Yahoo!
Saturday, November 3, 2012 | 0 peterpan(s)


Hello, assalamualaikum. 
Wassap Brader! =.='(sorry, dini tak sihat kot)

Disini, ingin dini mengisytiharkan, yang apakah Rahsia LOGO Yahoo! tu? Special ke? sampai boleh dini nak jadikan sebuah entry? Ok, sebelum dini kenal internet, dini selalu tengok mak dini bukak internet, pakai yahoo.Ayah dini pun pakai yahoo. Tapi, bile dah masuk gejala internet, hidup bertukar kott. Anak-anak remaja sudah tak layan lagi dah Yahoo kite ni! Sekarang, pakai ape? GOOGLE je. Mungkin, Google lebih berinformasi kot. 

Tapi, kalau dilihat, apa bezanya google and yahoo? semua laman web social, berinformasi, tapi kenapa laman web yahoo makin..makin...cam..you know?? kureng tau!Tapi still, mak dini, ayah dini, mak sedara dini, semua mak-mak dan bapak-bapak sedara, semua pakai yahoo!Tapi, kita remaja-remaja ni semua dah up to date, jadi, pengetahuan internet kita mungkin lebih sikit daripada ibu bapa kita.(mungkin)

Ikut cerita tadi, mungkin ramai yang sudah tahu, tapi mungkin ramai juga yang masih tertanya-tanya "Apanya? Sampei si dini ni nak jadikan sebuah entry?" But, Oh Well, salahkah? Saja nak biarkan perkara ni tersebar luas~

Yahoo

Masuk kat link yang dini bagi tu, kalau tidak buat ape menyemak kan?

Dah? Dah? Dah? Mesti korang pelikkan? takda apa-apa pun yang telah terjadi? Semua seperti tiada angin, ribut, taufan, semua baik-baik belaka..Baik-baik belaka kepala otak kau!


Hah, tengok tu, dini nak besarkan sebesar-besarnya kat situ. Hanpa tengoklah! Cube korang pergi kat link tadi, klik kat tanda seru tu. Sila komen -komen apa yang korang dapat? jumpa? dengar?

Babai..tungguentry seterusnya..