r o y a l n e v e r e v e r l a n d

HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW DASHBOARD

Nur Ardini. Panggil saya Dini. Saya terima request poster dan header. ;




;


© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Edit and owned by Ardini. Do tell me if I do not credit yours.
Perlukah?
Monday, September 10, 2012 | 3 peterpan(s)


Hello, assalamualaikum kepada kawan-kawan yang..err...tak dikasihi dan blogger yang dikasihi (tak termasuk kawan.)

*huh, apa yang marah sangat ini?

Apa yang dini nak melenting? Hah, mungkin warga 5 matahari dah tahu. Mungkin korang tak percaya kalau dini kata dini benci classmate dini. Benci sangat dan teramat! 

Okay, tujuan dini buat entry ini adalah sebab dini rasa geram naik panas doh!Huh, sabar.. you're good man!

Dini marah gegiler sebab : 
  • Suka Mengumpat
Sifat ini adalah sifat yang paling dibenci oleh Allah. Tapi, masalahnya sekarang, semua orang tahu.. Tapi kenapa buat jugak? Hualamak! Ada yang kata dini ni tak pandai process buku, yang masalahnya, kalau dini tak pandai process buku, tak adanya  dini ini jadi PSS tahu??? Lepas itu, dei, kalau kau pandai sangat process buku, habis itu, kenapa tak datang hari jumaat? takut public speeking?Hahah! Kata budak pandai!

  • Berlagak Baik.
Okay, kat sekolah dini ada budak yang suka berlagak baik. Budak ini, macam..gila sikit.. suka buat lawak, macam itulah. Tapi sebenarnya, bagi dini, dialah yang paling kejam! Haritu, dini tak datang sekolah hari sabtu..Iyalah, tidur rumah baru.. Lepas itu, diorang ngumpat pasal dini.. Diorang kata tanpa dini lagi aman! Oklah itukan? Dini mati lagi.. soooo goood!!

Menyampah jadi orang perempuan! HUH!