r o y a l n e v e r e v e r l a n d

HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW DASHBOARD

Nur Ardini. Panggil saya Dini. Saya terima request poster dan header. ;




;


© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Edit and owned by Ardini. Do tell me if I do not credit yours.
Secret Sunday #1
Sunday, July 29, 2012 | 1 peterpan(s)



Secret Sunday #1 Itulah tajuk entry..kihkih!

Dei? Apa kena mengena ngan DEI?? Okay, macam ini, Sekarang ini, macam dah tak ade segmen lain! Semua asyik kena pakai Komputer....je! Foliolah, Powerpointlah. Jap lagi segmen contest edit blog pulak! XD

Dini pun tak tahu nak cakap ape lagi. Sebab hari ni kan Secret Sunday. Secret yang pertama, confirmlah tentang diri sendiri. Ada banyak Rumors di sekolah. Wartawan, reporter, nasib baik cikgu tak tahu..untung diorang tau! Benda yang akan keluar dari mulut diorang kat dini mesti soalan-soalan camni : 

Reporter : Weih!! Ko suke Aliff ke?
Dini : Tak.
Reporter : Zafri eh?
Dini : tak
Reporter : Dah tu? Rahimi?
Dini : Tak.

Cukup meyampah dini tengok diorang tuh! Tapi, soalan yang paling TIDAK boleh diterima ialah, soalan berikut : 

Reporter : Awak tahu tak ramai orang jeles ngan awak, sebab awak ini ramai kawan lelaki tau!
Dini : So?
Reporter : Diorang kata, awak ni, PLAYGIRL.
Dini : Apa? Eii..tahu gedik buat apa jeles..Cakap kat diorang, lain kali, agaklah sikit nak cakap tuh, mulut tuh, jaga sikit sebelum aku potong mulut diorang. Faham?
Reporter : Faham..

Wah! Terkedu Reporter tu..Pastu, sebarkan dalam akhbar, I mean, jadi bahan GOSIPS. Itulah budak-budak sekarang niih..(cewah!)