r o y a l n e v e r e v e r l a n d

HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW DASHBOARD

Nur Ardini. Panggil saya Dini. Saya terima request poster dan header. ;




;


© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Edit and owned by Ardini. Do tell me if I do not credit yours.
Pehal ngan Pompuan nih??
Saturday, June 23, 2012 | 2 peterpan(s)


Helooo...ok, cerita pesal hari ni ialah Pompuan ni sebenarnye peniru..die ni sukecopy and paste ayat blog post orang..contoh : 





"Wah..tengok tajuk post kali ni..best kan?"




 Dini tahu ramai bloggers yang pakai ayat ni but..Do you really need to copy this sentences? Lagi satu kes ni pulak, pompuan nih, kononnye nak post pepanjang.. Okay, seriously, everything you post, inshaallah akan jadi panjang..tak panjang pon tak pe..at least the post is from your heart. Okay? An advice from me. Arasso?

Cite lagi. Ade lagi cowang blogger ni, >>LINK<< : Nak kutuk orang kat blog agak-agak lah sikit! I know, some of you, marah or tak kesah kalau orang steel your bias. But not your own friend! What's with her???? Sorry kalau rapu skit tapi...huh, tak tahu nak cakap per..korang bace sendirilah post tu.. 

Lastly, kalau nak post to, tolong jangan tiru cara post orang lain. I use nicknames right? Do you really neeed to copy that? Guess not!





 From now on, I'm not a girl who scared of people anymore.