r o y a l n e v e r e v e r l a n d

HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW DASHBOARD

Nur Ardini. Panggil saya Dini. Saya terima request poster dan header. ;




;


© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Edit and owned by Ardini. Do tell me if I do not credit yours.
Surat? Kau pikir aku takut sangat ke?
Sunday, May 20, 2012 | 1 peterpan(s)


Post hari ini diberi tajuk Surat? Kau pikir aku takut sangat ke? Chewah! Cam best je tajuk err..perasan ke ni??jangan marah XD 

Pada hari rabu lepas, skola dini adakan JAMUAN HARI GURU...adala seorang hamba allah ni..nama die..jeng jeng jeng...Miss Super Gedik.

Waktu sume guru dah habis buat persembahan,Miss Super Gedik kite ni, selalu je nak pergi ngan kawan baik dini named, Miss Blagak Baik. Kenapa nama dia Miss Blagak Baik? Ahh..nanti kan entry seterusnya. XD

Miss Super Gedik and Miss Blagak Baik kite ni, dudukla..kat bawah tangga, while me, Miss cubby, Miss Cool, Miss Gila and Miss Spek sedang tengok cikgu-cikgu bermain di tapak perhimpunan. 

We saw Miss Blagak baik is playing with Miss Super Gedik. Looks like Miss Super Gedik is writing something..hmm...

k..waktu sekolah agama pulak,tetipa Kiah Propa panggil dini. Alar..diarong tu kan minah gosip terkenal di malaysia..

Tetiba diorang bagi dini satu kertas. "Hmm?Amenda tu?" Tanya Dini. "Ntah, aku jumpa kat tangga." Kata Kiah propa. "Thanks korang." Kata Dini. Baik jugak kiah propa ni..

Dini bukak je surat tu..tetiba membulat mata dini!

To: Ardini
From: Ko pandai-pandailah teka..

Aku tahu la..depan aku ko macam baik jer..Tapi belakang aku kemain lagi! mengumpat je tahu!
 
mentang mentang ko kelas 5 matahari,kelas pandai, ko ingat senang-senang je ko boleh kutuk aku? Mentangla aku ni kelas 5 Utarid kan?Kelas bodoh..

Aku tahu lah ko ske ***** Tapi ***** tu dah kapel ngan Sarah..ko ingat dia tu suke ko ke??

Baca je surat tu, angin satu badan! Die fikir dini suke sangat dengan ***** tu? Dini tak pernah suke pon! Diulangi, TIDAK PERNAH  aku bold skali. Pastu kiah propa sebenarnya dah bace surat tu..diorang pun angin satu badan. Diorang tu berpihak pada dini..alamak..perasan dah pula..

Apalah nak jadi dengan hamba allah seorang ni, pastu baru dini teringat...

Flashback..

8 pagi- di tapak perhimpunan waktu majlis hari guru tadi, die barisan kelas utarid, dini matahari,so bersebelahan la kan? Die ada tanya dini, "Weyh..betulke Zafri kapel ngan Sarah?" pastu dini jawab "Ha'ah..nape?" "Tak de pape." Die jawab..

Habis Flashback..

Daripada situasi itulah, dini dah tahu, memang dia yang bagi surat tu.. "Jaga kau.."