r o y a l n e v e r e v e r l a n d

HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW DASHBOARD

Nur Ardini. Panggil saya Dini. Saya terima request poster dan header. ;




;


© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Edit and owned by Ardini. Do tell me if I do not credit yours.
Update ; Index Up
Saturday, February 14, 2015 | 0 peterpan(s)


Aaaaarghhhh apa benda ni!! stress stress stress! Tahun ni penat! Sumpah penat! Saya dah naik pangkat jadi PP!! PP? Apa itu PP? Hmm good question. PP tu maksudnya Pemimpin Pelajar. Merangkap sesebuah kumpulan yang budak budak sekolah saya paling benci dan tidak suka dan.. yeah. 

Tapi, itu la cabaran saya. Nak kena jaga ukhuwah saya ngan kawan kawan satu batch lagi, susah sebenarnya. Tapi, kalau Allah dah bagi tanggungjawab tu, kena la laksanakan, ye dok. 

Bukan tu je yang tengah stress out ni. Lagi satu ni ha pasal laptop ni ha. Ada ke patut scratched screen dia. Aduh!! dah la banyak kerja kerja PP kena pakai laptop! Dengan frog nya lagi! Homework guna frog! Dah la frog tu nak redirect dia lambat! WOIII

Update untuk hari ni, takdelah nak cerita pasal apa sangat pun. Takat nak update update je. Tapi kalau nak saya udate tips ke, tutos ke, buat freebies tu, kita tengok dulu lah. Kalau saya rajin, saya buat. Ehehe.

Exam nak dekat dah.. Mesti score ni, mesti! Tahla.. nak kata susah pun tak, nak kata senang pun tak, cuma, saya sedar, usaha saya yang tak cukup ni sebenarnya. Hadoi yai. 

Oklah, hari ni, hanya untuk update benda benda tak penting ni je. Ada kerja lain nak kena siapkan lagi ni. Sabo jela ei.